Projecten

Kom meer te weten over onze projecten en over onze klanten. Dit is werk waar wij trots op zijn

Fotografie Meeuwsen

Lucas Moonen

Mastermind Family

Onlangs opgeleverd

We don’t like to brag, so we will let our work do the talking

Lucas Moonen - Avence

Lucas Moonen

Een moderne webshop voor Lucas Moonen! Bezoekers kunnen nu snel en gemakkelijk online een nieuwe fiets kopen! Daarnaast vinden ze alle informatie per fiets en kunnen bezoekers afspraken inplannen!

Sargentini Security Services

Het allround beveiligingsbedrijf uit Wieringerwaard hebben wij een nieuwe professionele uitstraling geven doormiddel van een gloednieuw design. Bezoekers kunnen gemakkelijk informatie van de diensten vinden.

Het nieuwe kantoor van Avence!

Met trots openden wij op 10 juli ons nieuwe kantoor in Rotterdam op de Kop van Zuid. Vanuit hier gaan wij samenwerken aan geweldige projecten en nieuwe uitdagingen!

Mastermind Family

Met een bereik van 3000+ leden heeft de Mastermind Family nu een moderne website waar bezoekers zich voor evenementen kunnen aanmelden

Fotografie Meeuwsen - Avence

Fotografie Meeuwsen

Creativiteit, dat is wat wij willen uitstralen met de website voor Fotografie Meeuwsen. In combinatie met de juiste foto’s en kleuren hebben wij een fantastisch creatief project neergezet!

Bamboni - Avence

Bamboni

Een nieuwe webshop voor Bamboni waar bezoekers online plankjes voor in bad & bed kunnen kopen. Inclusief betaalsysteem en een geweldige user-experience!

Flexploegen

Voor het uitzendbureau Flexploegen heeft Avence een gloednieuwe moderne website ontwikkeld. Een plek waar werknemers en werkgevers samenkomen en een dienstverband kunnen starten!

Fiteq - Avence

Fiteq

Fiteq is een groothandel in technische toebehoren. Zij waren toe aan een nieuwe website die wij voor hen ontwikkeld hebben. Bezoekers kunnen gemakkelijk alle producten bekijken en informatie opzoeken.

Bergwerff's Vlees - Applicatie

Bergwerff’s Vlees

Voor de productie slagerij Bergwerff’s Vlees heeft Avence een bestel applicatie ontwikkelt. Klanten kunnen gemakkelijk voor de volgende dag hun producten bestellen.

Wat zeggen onze klanten?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Marco Meeuwsen

Marco Meeuwsen

Eigenaar – Fotografie Meeuwsen

De jongens van Avence hebben enorm hun best gedaan en hebben een top portfolio-/ boekings-website voor mij kunnen maken. Ik ben erg tevreden over hun werk. Voornamelijk over de snelheid van implementatie van je uitgesproken gedachten. Ze zijn makkelijk bereikbaar en als er een aanpassing gedaan moet worden dan waren ze ook in hun eigen tijd bereid om dit te doen.

Leo Bergwerff

Directeur – Bergwerff’s Vlees

Wij waren op zoek naar een applicatie waarmee mijn klanten gemakkelijk bestellingen kunnen plaatsen. Samen met het team van Avence zijn wij erin geslaagd om in zeer korte tijd een applicatie te bouwen, waarmee mijn klanten binnen enkele seconden hun bestelling kunnen plaatsen. Met een gebruiksvriendelijke link worden bestellingen direct in onze database geplaatst. Dit heeft ons bestelproces versneld en vereist minder mankracht.

Jerry de Gast

CEO – Sargentini Security Services

Zeer plezierige samenwerking, staan open voor idee├źn en denken zelf ook mee. Dienst/prijs verhouding naar behoren. Kan en zal ze zeker aanbevelen bij anderen!

Frenky Veldman

Frenky Veldman

Mede-Eigenaar – Mastermind Family

Fijn om mee te werken, zeer snelle levering en goed in de communicatie. Zou de jongens zeker aanbevelen als u opzoek bent naar een nieuwe website. Tevreden met het resultaat en zou ze graag nog een keer inschakelen!

thin

Coffee in the sky?

No matter if you’ve used a visual page builder before, with Brizy you’ll be a pro the second you start using it.